Bursdag/Firma/Grupper

Drammen Aktivitetspark kan vår, sommer og høstsesongen tilby et variert spekter av opplevelser og event.  I vår nye aktivitetspark og området rundt har vi sammen med vår samarbeidspartnere laget en spennende meny.

Utdrikkingslag, bursdagfeiring, bedriftsarrangement, vennegjengen:

Klatrepark for både barn og voksne

  • Speedy Zip-line
  • Guri-Malla-Hoppet(quick jump) fra 12m
  • Sti og Downhill sykling med og uten instruktør
  • Utleie av Giant utforsykler med sikkerhetsutstyr
  • Sykkel shop/verksted. Salg av kaffe, brus, is, sjokolade og boller
  • Grillplass og bading ved Gamledammen
  • Kiwi ekspressen, 4-seters stolheis med fantastisk utsikt
  • Juvvandring i Kjøsterudjuvet
  • Kano padling på Gamledammen
  • Et fantastiskt turterreng fra toppen av stolheisen og innover i Drammensmarka
  • Aron tunet Kafé og selskapslokaler med alle rettigheter

I bunnen av siden kan du printe ut dette dokumentet eller sende oss en mail for å booke tid med en gang.

EVENTER

"Drammen Aktivitetsenter, et kortreist kick i hverdagen". Det er vår visjon. Vi har satt sammen forslag til noen Event pakker du kan velge i for venner, familie, bedriften, bursdagsselskap, skoler eller utdrikkningslag. Dersom du ønsker et større arrangement med flere ulike aktiviteter kan vi skreddersy en aktivitetsdag for dere. Vi kan tilby, downhill sykling, klatring i klatreparken, Speedy Zip-line, Guri Malla-hoppet, 4-seters ekspress stolheis, skyting på bane eller Juv-vandring med guide. Vår restaurant Aron-Tunet lodge har alle rettigheter og kan besørge bespisning fra enkle velsmakende retter servert i klatrehytta oppe i skogen til 5 retters gourmet middager servert i Aron-Tunet lodge. Send oss en mail og vi skal gjøre alt vi kan for at ditt arrangement blir 100% vellykket!

Ta kontakt med oss på:

aktivitet@drammen-skisenter.no

«KLATREPAKKEN»

Min 25 personer(i eller utenom ordinær åpningstid)
Send mail vedrørende ønsket dato og hvor mange dere er og så svarer vi deg raskt og gir deg en hyggelig pris!

En dag i klatrepakken hvor du kan boltre deg så  lenge du vil samt 1 tur i Speed Zipp-line hvor du opplever opptil 75 km/t før ned bremsing og 1 hopp fra Guri-Malla hoppet ca. 12m over bakken.

Mat i form av grillmeny eller Pizza(se meny nederst på siden) serveres sammen med drikke. Vi anbefaler å sette av min. 2,5-3 timer til klatring.

«Utforsykling»

Arrangeres onsdag-lørdager-søndager.

Utfor sykling med eller uten instruktør, heiskort og full utrustning. Tillegg for instruktør er kr 590,- pr time. Velg mellom grillmeny eller Pizza som serveres på avtalt tid.(se meny nederst på siden)

Ta kontakt for priser og mer informasjon!

«BURSDAGSPAKKEN»

BARN/UNGDOM 6-15 år.

Kr 200,- pr. person, min. 6 barn + voksne . Med mat/drikke (i henhold til meny nedenfor) koster det kr.330,-. Send oss en mail og vi blir enige om menyen!

Dette blir en uforglemmelig dag for store og små i klatreparken. Her er alt ivaretatt fra du kommer til du drar. Opplæring og instruksjon om sikkerhet i klatreparken, bursdags meny med følgende pr. pers.: 2 grillpølser med tilbehør eller pizza, alle får is og 0,5 liter brus. Vi har i tillegg en liten overraskelse til bursdagsbarnet!. 

Fint hvis du sender en mail til oss slik at vi kan bistå med å gjøre dagen helt spesiell! Ønsker du å ta med egen mat er dette helt i orden og da betaler du kun 200,-/pers.!Gassgrill kan du låne av oss!
For grupper med barn under 12 år kreves det 1 voksen person pr. 4 stk. barn. Voksne i følge med barn må løse vanlig klatrepass og være med å klatre.

«UTDRIKKNINGSLAG»

Velg  klatre eller Downhill pakken eller vi kan sy sammen en pakke sammen?

Vi skreddersyr et opplegg i klatreparken, utfor sykling eller Juv-vandring. Varighet på aktivitetene min. 2,5-3 timer eks. bespisning. Ønsker du bespisning kan vi tilby grillmeny, Pizza eller utvidet grillmeny(se nedenfor).Kanskje avslutte dagen med en bedre middag i Aron tunet med alle rettigheter?

« KJØSTERUDJUVET  »

Min 15 personer.
Gå Kjøsterudjuvet opp til Gamledammen. Turen opp juvet tar ca. 1,5 time ved start fra p-plassen i Drammen skisenter ved normal gange. Oddsen for å bli våt på bena ved vandring i juvet er meget stor. Ta gjerne med et ekstra par sokker og sko i en liten tur-sekk om du ikke har gode og vanntette fjellstøvler. Sjekk værvarsel og kle deg etter forholdene og husk kamera! Grill, grillmeny, mineralvann, bord, benker og kokk tar dere i mot ved hytta på Gamledammen. Vår 4-seters stolheis tar dere trygt ned igjen med Drammen i fugleperspektiv som utsikt!
Send mail vedrørende ønsket dato og hvor mange dere er og så svarer vi deg raskt og gir deg en hyggelig pris!

«KJØSTERUDJUVET M/GUIDE»

Min 15 personer.

Som "Kjøsterudjuvet", men med guidet tur opp Kjøsterudjuvet. Her vil dere få en unik naturopplevelse og historie om Kjøsterudjuvet fra guide som tar dere opp til toppen hvor litt lett mat og drikke venter. Fottøy er viktig på denne turen da oddsen for å bli våt på bena ved vandring i juvet er meget stor. Ta gjerne med et ekstra par sokker og sko i en liten tur- sekk om du ikke har gode og vanntette fjellstøvler. Sjekk værvarsel og kle deg etter forholdene og husk kamera. Vår 4-seters stolheis tar dere trygt ned igjen med Drammen i fugleperspektiv som utsikt!
Send mail vedrørende ønsket dato og hvor mange dere er og så svarer vi deg raskt og gir deg en hyggelig pris!

Ta kontakt med oss på aktivitet@drammen-skisenter.no

MAT OG DRIKKE

Nedenfor har vi laget noen forslag til mat i forbindelse med bursdagsfeiring/event.
Vi kan også levere den type mat og drikke du måtte ønske fra vårt storkjøkken i Aron Tunet. Ta kontakt dersom egen spesialmeny ønskes i stedet. Vi har alle rettigheter!

Grillmeny/Bursdagsmeny:
2-3 grillpølser m/tilbehør samt en 0,5 lit. mineralvann og is.

Pizza meny/Bursdagsmeny:
Skinke Pizza, Pepperoni Pizza eller Marinert Kylling Pizza samt 0,5 lit. mineralvann og is.

Utvidet Grillmeny:
Spareribs, BBQmarinerte kyllinglår, maiskolber, bifftomater, kryddersmør, blandet salat, bakt potet og dressing. Drikke faktureres etter forbruk.

Priser avhengig av ukedag eller helg og antall!

Ta kontakt for ytterligere informasjon/tilbud på mail:
aktivitet@drammen-skisenter.no 

VELKOMMEN TIL ET KORTREIST KICK I HVERDAGEN!

PRINT UT EVENT-TILBUD