Om Klatreparken

Klatrepark i Drammen

Drammen Aktivitetssenter har bygget klatrepark. Den består av 50 elementer med forskjellig vanskelighetsgrad. Minimums høyden er 110 cm for å kunne benytte barne løypene og fra høyde 140 cm er hele klatreparken tilgjengelig. Hele klatreparken er sikret med "continuous lifeline". Det betyr at du er koblet på sikkerhetswire hele tiden og det er ingen karabiner som skal tas av og på fra element til element. Du er sikret fra du starter til du er ferdig.

Vår store «magekiler» er Speedy Zip-Line og GURI MALLA-hoppet. her kan du oppnå en hastighet på opptil 65 km/t. Når du du kommer inn på plattformen kan du velge å hoppe ut fra vårt hoppetårn ca 12 meter over bakken eller gå stigen ned fra tårnet. Alt foregår i sikre og kontrollerte former. Vi er virkelig et kortreist kick i hverdagen!

Fra du kommer til du drar har vi sikkerhet i fokus. Les egenerklæringen nøye og sett deg godt inn i sikkerhetsreglene. Er du under 18 år  og kommer på besøk alene må du sørge for at en av foreldrene dine har signert på "egenerklæring-skjemaet". Print det ut og ta det med ferdig signert så går det raskt fra du kommer til du er ute i klatreparken og har det gøy!

Vårt CREW er sikkerhetsfokuserte og er tilgjengelig og behjelpelig hele tiden. Du skal kunne nyte klatreparken og være trygg på at sikkerheten er ivaretatt.

Hva med å feire bursdagsselskapet hos oss? Vi har egen bursdags pakke som ivaretar deg og dine venner. Forslag til bursdagsfeiring og mat og drikke finner du i hovedmenyen på toppen av siden. Ønsker du å ta med egen mat har vi gassgriller som kan lånes og du kan booke antall klatrepass direkte på nettet eller sende oss en mail.

PRAKTISK INFORMASJON

Klatreparken er en aktivitetspark. Du benytter hele kroppen til å bevege deg fra element til element. Det er derfor lurt og ha på deg fritidsklær du kan bevege deg i uten problemer. Du er ofte i kontakt med trær og kan få kvae på deg. Vi anbefaler gode sko f.eks joggesko.

Regnvær

Regn er vann og av vann blir det vått! Det gjør det hele bare litt mer utfordrende. Du skal bare se hvor gøy det er når vannet spruter fra Zip-linen! Sjekk værmelding før du drar og ta med deg regntøy/ekstra tørt skift til hjemturen.

Ankomst

Når du ankommer Drammen Aktivitetspark er det første du ser GURI MALLA-Hoppet og Speedy Zip-line. Følg flaggene ca. 300-400m opp til klatreparken. Du går inn i klatrehytta og melder din ankomst. Her får du utlevert egenerklæringen. Les den nøye, signer og lever skjemaet i kassa. Har du fylt ut skjemaet og printet dette ut hjemme er det bare å levere skjemaet. Når dette er gjort får du utlevert klatresele og hjelm. Eget medbrakt utstyr tillates ikke.

Så bærer det til opplæringsområdet. Våre dyktige instruktører hjelper deg på med klatreutstyret og gir deg obligatorisk opplæring før du får lov til å begi deg ut i klatreparken på egenhånd. Er du usikker på løypevalg eller annet, ta kontakt med instruktørene og de hjelper deg med råd og tips.

Det følger med 1 tur i SPEEDY ZIP-Line og ett hopp i GURI MALLA-Hoppet i klatrepasset.

Etter endt dag i vår Aktivitetspark leverer du inn klatreutstyr i Servicebygget ved Guri-Hoppet. Dersom du ikke vil/skal forsøke Speedy ZIP-line eller GURI MALLA-Hoppet leverer du inn klatreutstyret i Klatrehytta, der du fikk det utlevert.

Vi anbefaler deg å sette av min. 2-3 timer i Aktivitetsparken. Utlevering av klatreutstyr og opplæring avsluttes 2 timer før stengetid.

Mat og drikke

Vi har enkel servering i Klatrehytta og i Sykkel utleia. Her får du kjøpt is, brus, kaffe, boller og sjokolade. Vi har gass griller utplassert som du kan benytte gratis .

Det er ikke tillat med engangsgrill  eller andre grillanordninger.

Toaletter

I klatrehytta har vi toaletter. OBS! Har du vært en tur på toalettet og hatt av deg klatreutstyret kan det være lurt og ta en tur innom opplæringsområdet for å kvalitetssikre at utstyret er satt på riktig. Det er også toaletter i AronTunet i åpningstidene samt i Aronbua ved siden av Servicebygget ved GURI MALLA-Hoppet.

VELKOMMEN TIL OSS FOR ET KORTREIST KICK I HVERDAGEN !